013-129870

sales.linkoping@etra.se

Mån-tors: 7-17, Fre: 7-16

Service & reservdelar

Vår service

SERVICE-KVALITET

Vår verkstadspersonal arbetar med service och reparation av maskiner och verktyg och de har hög kompetens inom området. De uppdateras ständigt genom utbildning, både internt och av våra leverantörer. Reparationsverksamheten är kvalitetssäkrad för att du som kund ska kunna känna trygghet i de produkter som vi reparerar.

FÖREBYGGANDE SERVICE/KALIBRERING

Något vi varmt rekommenderar är att göra service på utrustningen i förebyggande syfte. Detta förlänger livslängden och har visat sig vara mycket ekonomiskt. Kostnaderna för ett förebyggande underhåll  ligger långt under kostnaderna för en total renovering. Ett planerat stopp i produktionen är långt bättre än att plötsligt få ett haveri på grund av slitage och dåligt underhållen utrustning.
Vi är även auktoriserade för: kalibrering av momentnycklar samt luft- och elmomentverktyg.
Vi utför även validering av svetsmaskiner.

SÄKRA PRODUKTER

Då vi endast använder oss av originalreservdelar, samt specialverktyg tillhandahållna av märkesfabrikanterna, kan vi utföra service professionellt och korrekt. Du vill väl ha en produkt som är säker och som du kan lita på.

Slut serviceavtal med oss. Det kommer att öka livslängden på din utrustning. Vi följer tillverkarnas reparationsstandard och vi har tillgång till samtliga specialverktyg, sprängskisser och reservdelslistor. Våra  maskintekniker står alltid till ditt förfogande.

Service & reservdelar

Reservdelar

Vi är auktoriserade för: kalibrering, momentnycklar samt luft- och elmomentverktyg.