Logo med slogan

KOBELCO Welding är en del av Kobe Steel LTD med ca 36 000 anställda. KOBELCO Welding har tillverkat, utvecklat och marknadsfört tillsatsmaterial för svetsning sedan 1940 och har sedan 1968 tillverkat rörelektroder för olegerade, låglegerade och rostfria stål. KOBELCO Welding är idag en av världen största och ledande leverantör, med egna tillverknings- och försäljningsbolag i Europa, Asien och Amerika. Rörelektroder för den svenska och europeiska marknaden tillverkas i fabriken i Holland sedan 1995.

Efter att KOBELCO uteslutande varit representerade genom andra varumärken på den svenska marknaden i mer än 30 år, etablerar nu KOBELCO Welding eget dotterbolag i Sverige som kommer marknadsföra, supportera och ansvara för försäljningen av Kobelco´s produkter under Kobelco´s varumärke, tillsammans med rikstäckande lokalt förankrade återförsäljare.

Även om det är en nyhet att Kobelco´s produkter numera finns på marknaden i sin originalförpackning, kommer man känna igen våra produktnamn som DW-A 50, MX-A 100, DW-A 55L, DW-316LP, m fl., som under många år har varit marknadsledande inom den krävande industrin i Sverige.

KOBELCO Welding´s satsning i Sverige kommer i första hand att fokusera på produktprogrammet av rörelektroder, men som en av världens största leverantörer av tillsatsmaterial kommer det även finnas möjlighet att komplettera med andra typer av tillsatsmaterial som finns inom KOBELCO Welding´s kompletta produktprogram.

Rörelektrod o fluxfylld tigstav Logo transp  Olegerade rutil o metallpullverfylld
 Rörelektrod + fluxfylld Tigstav  Olegerade rutil & Metallpulverfylld
 Rostfritt  5kg rullar
Rostfritt  5Kg kartonger