3M-Logo

Skyddsutrustning

3m-skydd

3M™ Absorbenter
3M har ett brett program av absorbenter för olika behov, t ex olje- och kemikalieabsorbenter, industriabsorbenter och olika beredskapssatser. Produkterna finns i olika former, allt från mattor till multi-format.

3M™ Batteri- och tryckluftsdrivna andningsskydd
3M™ erbjuder dig det bredaste sortimentet av batteri- och tryckluftsdrivna andningsskydd för de flesta behoven inom industrin med oöverträffade resultat uppnådda under krävande omständigheter. Sortimentet ger all den komfort som fläktande, frisk luft innebär samtidigt som du får ett andningsskydd.

3M™ Filtrerande halvmasker
3M har banat väg för den underhållsfria filtrerande halvmasken mot partiklar. I över 25 år har vår Occupational Health and Safety Group utvecklat, producerat och levererat denna typ av andningsskydd.

3M™ Hel-och halvmasker
Livskvalitet Blotta tanken på att inte kunna andas ordentligt är tillräcklig för att man ska bli hypokondrisk. Därför ska våra andningsskydd mot gas och ångor effektivt skydda mot: industrigaser, ångor och kombinationen av farliga partiklar.

3M™ Hörselsskydd
Om du arbetar i bullriga miljöer, behöver kanske såväl huvud, ansikte som hörsel skyddas. Därför har 3M utvecklat ett komplett sortiment av produkter och tjänster. De är mycket prisvärda och är formgivna för att klara många av de krävande förhållanden som råder överallt i världen.

3M™ Ögonskydd
Täcker ett utvalt sortiment av högkvalitativa, snygga och bekväma glasögon och skyddsglasögon som skyddar mot såväl hårda slag som stänk från smält metall samt kemiska ämnen såsom syror, lut etc.